WELKOM bij Takka Toh!

Takka Toh deelt graag haar wereld,  kijkt graag rond, en houdt haar ogen wijd open voor nieuwe producten.. Takka Toh is dol op Thee, Koffie, Chocolade en Gifts. En dat merk je in het uitgebreide assortiment wat Takka Toh voert. Bij iedere gelegenheid is er wat leuks en wat lekkers en iets passends.. Bij Takka Toh belééf je Thee-Koffie-Chocolade & Gifts. Ga je neus eens achterna en kom lekker neuzen…

 

Openingsaktie

Disclaimer

Takka Toh betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. 

Takka Toh aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. 

De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. 
Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Takka Toh is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.